Mycashflow -verkkokaupan suunnittelu

Etsitkö verkkokaupallesi ulkoasun suunnittelijaa ja toteuttajaa?

Olen suunnittellut ja toteuttanut viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia verkkokauppoja. Suunnittelen yksilöllisiä ulkoasuja käsityöläisen otteella ja palvelen asiakkaitani antaumuksella.
» Suunnittelemiani verkkokauppoja

Ota yhteyttä

Asiakkaani

Pääasiassa asiakkaani ovat pk-yrityksiä, jotka arvostavat hyvää palvelua, suoraa suhdetta suunnittelijaan ja haluavat panostaa verkkokaupan ulkoasuun sekä käytettävyyteen.

Asiakkaitani: Vito Beauty, Tritanium, Bebelane.

Mycashflow-verkkokauppa

Verkkokauppojen alustana olen käyttänyt yleensä Mycashflow-verkkokauppaohjelmaa, joka on aidosti helppokäyttöinen alusta niin myyjälle kuin suunnittelijallekin. Suosittelen monen vuoden kokemuksella Mycashflowta, mielestäni se on paras suomalainen verkkokauppaohjelma.

Muut verkkokauppaohjelmat

Kokemusta löytyy myös muista alustoista, joten kannattaa olla yhteyksissä jos kaipaat vaikka verkkokaupan ulkoasun uudistusta tai pientä päivitystä sivuille.

Verkkokaupan markkinointi

Verkkokaupan ulkoasuun ja käytettävyyteen panostaminen kannattaa, mutta sen lisäksi tarvitaan myös aktiivista markkinointia. Autan yrityksiä varsinkin digitaalisessa markkinoinnissa:

  • Sähköpostimarkkinointi
  • Facebook-sivut ja -kampanjat
  • Google-näkyvyys ja Google+ -sivut
  • Twitter-viestintä
  • Videon käyttö markkinoinnissa
  • Pinterest, Instagram, Flickr ja muut kuvapalvelut

Painotöiden ja yritysilmeiden suunnittelu

Suunnittelen myös painotuotteita ja yritysilmeitä. Usein projekti sisältääkin koko paketin: suunnittelen ja toteutan aloittavan yrityksen logon, ilmeen, verkkokaupan ja painotuotteet.

Koko yrityksen ilme saadaan yhtenäiseksi kun projektissa käytetään yhtä suunnittelijaa. Tämän lisäksi säästyy selvää rahaa ja projektin hallinta helpottuu kummasti.

Ota yhteyttä