Mycashflow -verkkokaupan suunnittelu

Etsitkö verkkokaupallesi ulkoasun suunnittelijaa ja toteuttajaa?

Suunnittelen yksilöllisiä verkkokauppoja käsityöläisen otteella ja palvelen asiakkaitani antaumuksella. Olen suunnitellut ja toteuttanut verkkokauppoja vuodesta 2006 lähtien, joten kokemusta on monesta eri alasta ja tyylisestä kaupasta.
» Suunnittelemiani verkkokauppoja

Ota yhteyttä

MyCashflow Ecommerce Professional

MyCashflow eCommerce Professional -tunnus myönnetään ansioituneimmille kumppaneillemme. Olen suunnitellut yli 10 vuoden aikana lukuisia MyCashflow-kauppoja. Myös oman kauppani taustalla hyrrää MyCashflow.

Asiakkaani

Pääasiassa asiakkaani ovat pk-yrityksiä, jotka arvostavat hyvää ja mutkatonta palvelua, suoraa suhdetta suunnittelijaan ja haluavat panostaa verkkokaupan ulkoasuun sekä käytettävyyteen.

Muutamia esimerkkejä asiakkaistani: Tritanium, Ole Hyvä Luonnontuote, Tyttö ja vuohi, Poster Mister

Mycashflow-verkkokauppa

Verkkokauppojen alustana olen käyttänyt yleensä kotimaista Mycashflow-verkkokauppaohjelmaa, joka on aidosti helppokäyttöinen alusta niin myyjälle kuin suunnittelijallekin. Suosittelen noin 10 vuoden kokemuksella Mycashflowta, mielestäni se on paras suomalainen verkkokauppaohjelma pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille.

MyCashflown vahvuuksia:
  • Kaupan hallitseminen on helppoa selkeän ylläpitosivuston avulla.
  • Suunniteltu vartavasten suomalaisille verkkokaupoille, joten sopivat integraatiot ja lisäosat löytyvät yleensä valmiina
  • Kieliversioiden ja b2b-kaupan lisääminen on vaivatonta (monessa muussa verkkokauppa-alustassa eri kieliversioiden tekeminen on tosi vaivalloista.
  • Mobiiliystävälliset ja modernit sivupohjat

Muut verkkokauppaohjelmat

Kokemusta löytyy myös muista alustoista, joten kannattaa olla yhteyksissä jos kaipaat vaikka verkkokaupan ulkoasun uudistusta tai pientä päivitystä sivuille.

Painotöiden ja yritysilmeiden suunnittelu

Suunnittelen myös painotuotteita ja yritysilmeitä. Usein projekti sisältääkin koko paketin: suunnittelen ja toteutan aloittavan yrityksen logon, ilmeen, verkkokaupan ja painotuotteet.

Koko yrityksen ilme saadaan yhtenäiseksi kun projektissa käytetään yhtä suunnittelijaa. Tämän lisäksi säästyy selvää rahaa ja projektin hallinta helpottuu kummasti.

Ota yhteyttä